4 κουρέματα για σγουρά μαλλιά



Σγουρά μαλλιά, η μεγαλύτερη κατάρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα όσων τα έχουν και το απόλυτο όνειρο για όσες δεν το κάνουν. Οι σγουρομάλλες κυρίες θέλουν-δε θέλουν, μαθαίνουν να ζουν με αυτά τα μαλλιά, αλλά τι κάνουν όταν πρόκειται να κουρευτούν;


Συνήθως, τις «λούζει» κρύος ιδρώτας και το άγχος γίνεται ο καλύτερός τους φίλος. Αν λοιπόν αναρωτιέστε πως να κόψετε τα μαλλιά σας, παρακάτω θα βρείτε 4 κουρέματα για σγουρά μαλλιά που θα εντυπωσιάσουν τόσο εσάς όσο και το σύντροφό σας.

 


Μακρύ φιλάρισμα



Αν τα μαλλιά σας είναι μπούκλες ή σπαστά, αυτό είναι το καλύτερο κούρεμα. Αν έχετε λεπτές ή λίγες τρίχες, φιλάρετέ τα αρκετά στις άκρες, ενώ αν έχετε από φυσικού σας πολύ όγκο, πείτε στο κομμωτή να σας κάνει ελάχιστο ντεγκραντέ ή εναλλακτικά μύτες.



Μεσαίο μήκος



Αν θέλετε να προσθέσετε όγκο στο τριχωτό της κεφαλής σας, αυτό το μήκος είναι εξαιρετικό. Αν έχετε υπερβολικά πολύ όγκο, αλλά αγαπάτε αυτό το μήκος, πείτε στο κομμωτή να σας αραιώσει λίγο τις τρίχες.



Μακρύ καρέ



Η πιο seχy επιλογή για τη σεζόν 2016! Απλώς, φροντίστε να το προσαρμόσετε στο είδος των μαλλιών σας. Αν είναι άγρια, χρειάζεστε ένα ασύμμετρο καρέ κούρεμα, με πιο μακριά τα μπροστά, ενώ αν είναι λίγα και λεπτά, έχετε ανάγκη από ένα σωστό φιλάρισμα για να στρώνουν και να μη φριζάρουν.



Κοντό καρέ



Η μόδα που λάνσαραν η Ελένη Φουρέιρα και η Μαρία Σολώμου, ήρθε για να μείνει. Είναι ένα haircut, που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάποια στιγμή, αν έχετε φυσικές μπούκλες. Αφήστε που θα ταιριάζει τέλεια με τα boho ρούχα που είναι πολύ της μόδας και φέτος. Αν είσαστε τολμηρή, κόψτε τα μπροστά αφέλειες.


Πηγή:
www.ediva.gr